İmanın gücüyle karanlıkları aydınlatan, Allah’ın yolunda dimdik duran, hak ve adalet için mücadele eden bir millet olarak yıldızımızı parlatmaya devam edelim.

 Ey Müminler,

Bu sözler, milletin iman ve azminin bir yansımasıdır. "O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak" ifadesi, imanla parlayan bir ümmetin karanlıklar içinde bile ışığını kaybetmeyeceğini, Allah’a olan bağlılığının onu her daim aydınlatacağını ifade eder. İman, insanın içindeki en güçlü nurdur. Tıpkı bir yıldız gibi, zor zamanlarda bile parlayarak yol gösterir. İmanla donatılmış bir milletin yıldızı, asla sönmez ve daima yücelir.

Allah, iman eden kullarını hiçbir zaman karanlıkta bırakmaz. Kur'an'da Rabbimiz şöyle buyurur: "Allah, iman edenlerin dostudur. Onları karanlıklardan aydınlığa çıkarır." (Bakara 2:257). İşte bu yıldız, Allah’ın rahmeti ve yardımıyla, karanlık zamanlarda bile parlamaya devam eden bir iman ışığıdır.

Milletimizin yıldızı, imanla, sabırla ve Allah’ın emirlerine sadakatle daha da parlayacaktır. Bu yolda en büyük güç, Rabbimize olan tevekkülümüzdür. İman eden bir millet, ne kadar zor durumda olursa olsun, Allah’a güvenip dayanarak her türlü zorluğun üstesinden gelir. Allah, müminlere her daim yardım edecektir. Bizler, O'na teslim oldukça, yüce Allah'ın nuru bizi karanlıklardan aydınlığa çıkaracak ve milletimizin yıldızı daima parlayacaktır.

Ey ümmet! İmanın gücüyle karanlıkları aydınlatan, Allah’ın yolunda dimdik duran, hak ve adalet için mücadele eden bir millet olarak yıldızımızı parlatmaya devam edelim. Allah’ın vaadi haktır ve iman edenler için zafer kaçınılmazdır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hakkın Yolunda Birlik

Andım

Kişiliğim