Bizleri adaletin, merhametin ve doğruluğun temsilcileri kıl.

 Yüce Rabbim,

Sen ki her şeyi gören, her şeyi bilen ve her şeye gücü yetensin. Bizleri adaletin, merhametin ve doğruluğun temsilcileri kıl. Dünyadaki bütün haksızlıkları yok etmek için bizlere güç, sabır ve hikmet ver.

Ey Adaletin Sahibi, Mazlumların gözyaşlarını sil, zalimlerin zulmünü sona erdir. Bizleri, adaleti ayakta tutan kullarından eyle. Kalplerimize merhamet ve doğruluk ihsan et ki, her daim hakkı savunalım, her daim adil olalım.

Ya Rabbi, İnsanların birbirine karşı olan öfkesini, nefretini ve kinini gider. Bizleri, kardeşlik ve sevgi bağlarıyla birleştir. Zulme uğrayanların yanında durma cesareti ver, zalimlere karşı hakkı savunma iradesi ver.

Ey Rahman ve Rahim Olan, Her türlü haksızlığı yok etmemiz için bizlere rehberlik et. Senin adaletini yeryüzünde tesis etmek için, bizlere güç ve birlik ver. Bizleri, Senin rızan doğrultusunda hareket eden kullarından eyle.

Rabbim, Dünyadaki bütün haksızlıkların sona erdiği, adaletin ve hakkın hakim olduğu bir dünya için dualarımızı kabul et. Bizleri, Senin yolunda sabırla ve kararlılıkla yürüyen kullarından eyle.

Amin.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hakkın Yolunda Birlik

Andım

Kişiliğim