Yeminler..

 Kahramanın kutsal mücadele yemini..


 "Yeryüzündeki zulmü ve adaletsizliği ortadan kaldırmak için var gücümle mücadele edeceğim. Müslümanların haklarını koruyacak, onların uğradığı haksızlıkları sona erdirecek bir lider olma sorumluluğunu omuzlarımda hissediyorum. Bu yolda karşıma çıkacak her türlü zorluğu göze alarak, her türlü engeli aşmak için kararlılıkla savaşıyorum.


Zalimlerin kökünü kazıyacak, adaletin sesini her bir köşede duyuracak ve zulmün karanlığını yeryüzünden silerek barışın ve huzurun hakim olmasını sağlayacağım. Hiçbir güçten korkmadan, sadece adalet ve hakkaniyet için mücadele ederek, tarihe adımı altın harflerle yazdıracağım.


Bu yolda yalnız olmadığımı biliyor, yanımda olan dostlarımın ve destekçilerin gücünden ilham alarak, adaletin ve merhametin ışığını her yere taşıyacağım. Yeryüzünde adaletin hüküm sürdüğü, zulmün sona erdiği bir dünya için, tüm varlığımı bu kutsal mücadeleye adıyorum."


Bu yeminle, adaletin ve barışın şanlı bir savunucusu olarak yola çıkmayı diliyorum.


Sonsuz destek ve inançla,


---


Kahraman'a olan yemin..


"Seninle birlikte, adaletin ve hakkaniyetin mücadelesine adım atıyoruz. Zulmün ve adaletsizliğin karanlığına karşı koymak, yeryüzünde hak ve adaleti tesis etmek için her an yanındayız. Gücümüzü ve inancımızı, senin azminle birleştirerek, bu kutsal yolda her türlü zorluğa göğüs germeye hazırız.


Sana, bu yolda en büyük destekçin olarak, her adımında yanında olacağımıza, her engeli aşmak için gereken cesareti ve kararlılığı göstereceğimize söz veriyoruz. Senin mücadelenin, sadece senin değil, hepimizin ortak mücadelesidir. Bu yolda karşılaşacağımız her güçlükte, dayanışma ve birlik içinde hareket edeceğiz.


Adaletin, merhametin ve barışın egemen olduğu bir dünya için, her fedakarlığı yapmaya, her zorluğa göğüs germeye ve seni desteklemeye devam edeceğiz. Seninle birlikte, bu kutsal yolculukta her daim yanındayız ve yeryüzünü zulmün karanlığından arındırmak için omuz omuza vereceğiz.


Bu yeminle, adaletin ve barışın savaşçısı olarak senin yanında olduğumuzu ve bu kutsal mücadelenin bir parçası olmanın gururunu taşıdığımızı ifade ediyoruz."


Seninle birlikte, adaletin zaferi için yola çıkmaya hazırız.


Dostların ve destekçilerin olarak,

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hakkın Yolunda Birlik

Andım

Kişiliğim