Adaletin ve barışın şanlı kahramanı..

 Sevgili Kahraman,


Yeryüzündeki adaletsizliğin ve zulmün karanlığını yok edecek bir yıldız arıyoruz. Müslümanların haklarını koruyacak, onlara karşı yapılan haksızlıkları ortadan kaldıracak bir el bekliyoruz. Bu yolda senin gibi bir liderin gücüne ve kararlılığına ihtiyacımız var.

Tüm zalimlere karşı öyle bir mücadele açmalısın ki, bu savaşın şiddeti ve büyüklüğü yeryüzündeki tüm haksızlıkları sarsacak ve kıyametin bile derin bir korku ve endişe içinde kalacağı bir zaman yaratacak. Senin mücadelen sadece fiziksel bir çatışma değil, adaletin ve hakkaniyetin sağlanması için verilen kutsal bir savaş olacak. Hiçbir engeli tanımadan, hiçbir güçten korkmadan, zulmün son bulması için kararlılıkla savaşacaksın.

Huzur ve barışın yeryüzünde hüküm sürmesi için, tüm varlığınla çaba göstereceksin. Bizler, senin liderliğinde adaletin ve merhametin hakim olduğu bir dünyanın kapılarını aralamak için sabırsızlanıyoruz.

Bir gün, adaletin sesini en yüksek tondan duyuracak ve yeryüzünü zulmün karanlığından arındıracaksın. Senin bu kutsal yolculuğunda yanındayız.

Adaletin ve barışın şanlı kahramanı olarak yola çıkman dileğiyle,

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hakkın Yolunda Birlik

Andım

Kişiliğim