Bir anne, Filistinli bir anne...

 Sevgili Kardeşlerim,


Bugün tanık olduğum olay beni derinden etkiledi. Bir anne, Filistinli bir anne... Cesareti ve inancıyla beni büyüledi. İşte gerçek bir direniş örneği, işte özgürlüğün ve umudun simgesi.


O kadının gözlerindeki inanç ve umut, tüm bir halkın çaresizliğine meydan okuyordu. İsrail askerlerine taşlarla meydan okurken, aslında tüm bir milletin çığlığını temsil ediyordu. Yavrusunun geleceği için, topraklarını korumak için ne kadar cesurca mücadele ettiğini görmek, yüreğimi sızlattı ama bir o kadar da gururlandırdı.


O an, sadece bir anne değil, tüm bir milletin ve hatta tüm bir insanlığın sesiydi. Onun direnişi, sadece Filistin'e değil, tüm dünyaya bir mesajdı. Umudu, inancı ve direnci asla kaybetmemek gerektiğini bize hatırlattı.


Bizler de onun gibi güçlü olmalıyız. Umudu, inancı ve direnci hiçbir zaman kaybetmemeliyiz. Zulme karşı dik durmalı, haklı mücadelemizi sürdürmeliyiz. Çünkü her birimiz, birer direnişin parçasıyız ve birer umut kaynağıyız.


Allah'ın izniyle, adalet ve özgürlük için mücadelemizi sürdüreceğiz. O kadının cesareti ve direnişi, bize ilham kaynağı olmalı. Unutmayalım ki, Allah zalimlere asla mazur görmez ve haklı olanın yanındadır.


Allah'ın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun. Bizleri, doğru yolda sabit kılsın ve haklı mücadelemizde bize güç versin.




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hakkın Yolunda Birlik

Andım

Gazze için üzerine düşen görevler