Siyonizme karşı durmak

 Ey müminler,


Siyonizm, insanlığın karşı karşıya olduğu büyük bir zorluktur. Bu zorbalık, Filistin topraklarında yaşayan masum insanların haklarını gasp etmekte ve onları zulme uğratmaktadır. Siyonizm, insanlığın vicdanına bir çığlık gibi yankılanmaktadır.


Siyonizmin yükselişiyle, Filistin toprakları üzerinde yaşayan insanlar, evlerinden, topraklarından ve haklarından mahrum bırakılmıştır. İşgal altındaki Filistin toprakları, yüzyıllardır orada yaşayan insanların mirasıdır. Bu topraklar, barış içinde bir arada yaşamanın sembolüdür, ancak Siyonist politikaları, bu barışı yok etmeye çalışmaktadır.


Filistinli kardeşlerimizin yaşadığı acıları hissediyorum. Onların haklı mücadelesine destek olmak için elimden geleni yapacağım. Siyonizme karşı durmak, insanlığın ortak görevidir. İnsanlar arasında barış ve adalete dayalı bir dünya kurmak için mücadele etmeliyiz.


Allah, zalimlerin zulmüne son vermek için bize güç versin. Siyonizmin zulmüne karşı direnen kardeşlerimizin yanında olalım ve dualarımızı onlarla birlikte Filistin'in özgürlüğü için yükseltelim. Allah'ın yardımı ve rehberliğiyle, adil bir dünya düzeni kurmak için mücadele etmeye devam edelim.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hakkın Yolunda Birlik

Andım

Gazze için üzerine düşen görevler