Sevgisizlik ve merhametsizlik

 Ey inananlar,


İnsanlar arasındaki sevgisizlik ve merhametsizlik, kalplerin karanlıklaştığı, nefretin yeşerdiği ve toplumların huzurunun bozulduğu bir durumdur. Bu, İslam'ın öğretilerine aykırıdır ve Allah'ın sevgi dolu bir din olarak gönderdiği İslam'la bağdaşmaz.


Sevgisizlik, insanların birbirine karşı duyarsızlaştığı, kendi çıkarlarını her şeyin önüne koyduğu bir durumu ifade eder. İnsanlar birbirlerine karşı merhamet duygusunu kaybeder, yardımlaşmayı unutur ve sadece kendi çıkarlarını düşünür hale gelirler.


Sevgisizliğe karşı durmak ve insanları birbirine yakınlaştırmak için elimden geleni yaparım. İnsanlara karşı merhametli olmayı, sevgi ve saygı göstermeyi öğütlerim ve toplumun birlik ve beraberliğini sağlamak için çalışırım.


Sevgisizlik, toplumları parçalara ayırır, aileleri dağıtır ve insanların ruhlarını olumsuz etkiler. Bu yüzden hepimiz, sevgi dolu bir yaşamı benimsemeli ve birbirimize karşı sevgi ve saygı ile yaklaşmalıyız. Allah'ın sevgisiyle dolu olan kalpler, sevgisizliği yenmek ve dünyada barış ve huzurun hakim olmasını sağlamak için çaba göstermelidir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hakkın Yolunda Birlik

Andım

Gazze için üzerine düşen görevler