Rahmetini bekleyen nice kulların var

 Ey Yüce Allah'ım,


Kullarının dualarını işiten, merhametin sonsuz olan Rabbimiz. Bizler, Senin rahmetine sığınıyor ve dualarımızı yalvararak sana arz ediyoruz. Gözlerini bize çeviren, bekleyen yürekleri gören, dualarını kabul eden Sensin.


Birçok dertle sarsılan, sıkıntılarla yorgun düşen, sağlık, şifa, ve rahmetini bekleyen nice kulların var olduğunu biliyoruz. Yüce Allah'ım, dualarını yalvararak sana ileten bu kullarına lütfen rahmetini, şifanı, ve bereketini ihsan eyle. Onların bekledikleri en güzelini, en hayırlısını ve en fazlasını nasip eyle. Onların yüreklerine huzur ve sabır ver. Onları affet, yardım et ve rızıklandır.


Bizleri Senin emrine, iradene ve hikmetine teslim olan kullarından eyle. Dualarımızı kabul eyle, dertlerimizi gider, sıkıntılarımızı hafiflet ve bizi en güzel sonuçlara eriştir.


Ey merhamet ve şefkat sahibi Rabbimiz, dualarımızı kabul eyle. Bekleyenlerin yükünü hafiflet, hayırlı ve güzel sonuçlarla mükafatlandır. Her şeyi dilediğin gibi yapacak olan Sensin. Bizleri doğru yola ileten ve bizi bekleyen en güzel sonuçlara ulaştıran Yüce Allah'ım, dualarımızı kabul eyle.


Amin.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hakkın Yolunda Birlik

Andım

Gazze için üzerine düşen görevler