Müslümanlar uyuyor.

 Ey müminler,


Gaflet uykusu, müminleri kalplerinin derinliklerine gömüp, uyanık olmalarını engelliyor. İslam'ın nuruyla aydınlanmış bir kalp, uykuya dalmaz, çünkü İslam, aktif ve bilinçli bir yaşamı teşvik eder.


Müslümanlar uyuyor. Ne zaman dert ve sıkıntılardan, fitnelerden ve günahların ağırlığından uyanacaklar? Ne zaman İslam'ın mesajını yaşamak için harekete geçecekler? Ne zaman adalet, merhamet ve doğruluk için mücadele edecekler?


Bizler, müminleri uyanık olmaya ve İslam'ın mesajını yaşamaya çağırıyoruz. Uyku, dünya nimetlerine dalıp İslam'ın önemini unutmamıza neden olabilir. Ancak müminler olarak bizler, her an Allah'ın rızasını aramalı, İslam'ın değerlerini yaşamalı ve adalet için mücadele etmeliyiz.


Uyanık olmak, İslam'ın nuruyla aydınlanmış bir kalbe sahip olmak demektir. Uyanık olanlar, adalet için mücadele eder, zulme karşı durur ve iyiliği yaymak için çaba sarf ederler. Müslümanlar uyuyor olabilir, ancak şimdi uyanma zamanıdır. İslam'ın mesajını yaşamak için uyanık olalım ve İslam'ın nuruyla dünyayı aydınlatalım.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hakkın Yolunda Birlik

Andım

Gazze için üzerine düşen görevler