Besmele

 Ey iman edenler,


Besmele, her Müslüman için önemli bir başlangıç noktasıdır. Her işe başlarken, Allah'ın adını anmak ve O'nun ismiyle hareket etmek, bizi O'nun rahmetine ve yardımına yönlendirir. Besmele, bize Allah'ın her şeyin üzerinde olduğunu hatırlatır ve O'nun her işimizde varlığını hissetmemizi sağlar.


Besmele, her türlü zorlukla başa çıkmak için bir güç kaynağıdır. Zor zamanlarda, sıkıntılarımızı ve endişelerimizi hafifletir ve Allah'a güvenmemiz gerektiğini hatırlatır. Besmele, bizi O'na yaklaştırır ve O'nun rahmetini üzerimize çeker.


Besmele ile başlayarak her işimize Allah'ın rahmetini ve bereketini davet ederiz. Besmele, hayatımızın her alanında rehberimizdir ve bizi doğru yola yönlendirir. O nedenle, her işimize başlarken besmeleyi zikretmeli, Allah'ın adını anmalı ve O'na sığınmalıyız.


Besmele, Allah'ın rahmet ve merhametinin bir ifadesidir ve bizi O'nun koruması altına alır. Bu nedenle, her anımızda besmeleyi hatırlamalı ve Allah'ın adını anarak yaşamalıyız. Besmele, bize güç ve kuvvet verir, bizi doğru yola iletir ve bize huzur ve saadet verir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hakkın Yolunda Birlik

Andım

Gazze için üzerine düşen görevler