Avrupa'dan yükselen tekbir sesleriyle yüreğimiz ferahladı. La İlahe İllallah..

 Ey Sevgili Kardeşlerim,


Bugün, Avrupa'dan yükselen tekbir sesleriyle yüreğimiz ferahladı. La İlahe İllallah, Allah'tan başka ilah yoktur! Bu tekbir sesleri, Filistin topraklarında akan kanın, zulme uğrayanların feryatlarının ve mazlumların çığlıklarının bir yankısıdır.


Filistin'deki kardeşlerimizin acısı, İslam'ın kutsal mesajının yayılmasına vesile oluyor. Bu acılar, insanların kalplerinde İslam'a olan ilgiyi artırıyor, Müslümanların bir araya gelmesini sağlıyor ve Allah'ın adının yeryüzünde yücelmesine katkıda bulunuyor. Elhamdülillah, hamdolsun!


Her zaman olduğu gibi, zulüm ve haksızlık karşısında Yahudiler kaybetti. Ancak biz, zaferin sadece Allah'a ait olduğunu ve O'nun adaletine güvendiğimizi bilmeliyiz. Bizler, zalimlerin karşısında dimdik durmalı, hak ve adalet için mücadele etmeli ve sabırla direnmeliyiz.


Kardeşlerim, Allah'a olan güvenimizi kaybetmeyelim. Zalimlerin zulmü, karanlık günlerin sonu olacak ve Allah'ın izniyle zafer müminlerindir. Dualarımızı Filistin'deki kardeşlerimiz için eksik etmeyelim ve onların acılarını hafifletmek için elimizden gelen her şeyi yapalım.


Allah'a şükredelim, O'na sığınalım ve O'nun rahmetiyle güçlenelim. Zaferin yakın olduğuna inanalım ve Allah'ın yardımıyla yolumuza devam edelim. Tekrar tekbirlerle dolu günlerin bizlere nasip olmasını dileyelim. Selam olsun size ve Allah'ın rahmeti sizinle olsun.




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hakkın Yolunda Birlik

Andım

Gazze için üzerine düşen görevler